Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝΝ.ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ 14η ΝΟΕΜΒΡΙΟY

  Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Δράμας για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σακχαρώδη πραγματοποίησε μια σειρά απο δράσεις, που ξεκίνησαν απο της 25-10 μέχρι τις 14-11 2021. 
 Στις 25 Οκτωβρίου 2021 η πρώτη διαδραστική δράση,τα μέλη του Δ/κού και μέλη του Συλλόγου, επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο της Δράμας, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο μοίρασαν ενημερωτικό έντυπο υλικό, η πρόεδρος καιτου Δ.Σ. σηζήτησαν με την Έφορο Αρχαιοτήτων την κυρία Βασιλική Πουλούδη, για διάφορες δράσεις που μπορεί να γίνουν σε συνεργασία. 
 Στις 12-11-2021 στην Εκπομπή Παρεμβάσεις του STAR Βόρειας Ελλάδας η πρόεδρος κ. Πόλυ Τορούνογλου και ο Ενδοκρινολόγος -Διαβητολόγος κ. Γιώργος Τσούτσας μίλησαν για τον Σακχαρώδη Διαβήτη με θέμα "Σακχαρώδης Διαβήτης-Νέες Τεχνολογίες-Εμβόλιο".
             

    
Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Νοεμβρίου2021, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη,στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΑΝΤΟΛΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014-2020" πραγματοποίησε δωρεάν Επιμορφωτικά σεμινάρις για τους πάσχοντες απο σακχαρώδη διαβήτη και τους φροντιστές τους,με την συνεργασία του Συλλόγου. 

  

  Κυριακή 14-11-2021 ο Σύλλογος πραγματοποίησε Αρτοκλασία Υπέρ Υγείας των διαβητικών και όλου του κόσμου, στον Ιερό Ναό Των Αγίων Αναργύρων.

    


 Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργείας, οι ποδηλάτες, Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών τίμησαν τον Σύλλογο και την μέρα με ποδηλατοβόλτα, η οποία ξεκίνησε απο το "ΠΑΡΚΟ του ΔΙΑΒΗΤΗ"τον Ναό των Αγίων Αναργύρων και σε όλη την Πόλη.

   





















  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου