Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Επανασύσταση Β’ Παθολογικής ΚλινικήςΑξιότιμε κ. Διοικητά, με την παρούσα επιστολή του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Δράμας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  όλοι οι πολίτες του Νομού Δράμας, και κατ΄ επέκταση τα άτομα με χρόνιες Παθήσεις ,όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης. Ο Σύλλογός μας αντιπροσωπεύει όλους τους Διαβητικούς του Νομού Δράμας και αποκλειστικά τα περί της (3) τρείς χιλιάδες μέλη του, που αγωνιούν καθημερινά με τις υπάρχουσες Οικονομικές δύσκολες συνθήκες που βιώνουν στην καθημερινή τους ζωή,με δυσκολία στο αγαθό της ΥΓΕΊΑΣ!
Ως Σωματείο που Παλεύει 23 Συναπτά έτη για την Ενημέρωση-  Εκπαίδευση  -Πρόληψη στο Σακχαρώδη Διαβήτη, που είναι ένα Χρόνιο Νόσημα με Δυσάρεστες Επιπλοκές, Μικρών και Μεγάλων Αγγείων, όπως Αμφιβληστροιδοπάθεια,Ακρωτηριασμοί  Άκρον, Εγκεφαλικά & Καρδιακά Ισχαιμικά,Νεφροπάθεια, Νευροπάθεια και άλλες Δύσκολες και Δυσάρεστες Επιπλοκές.
Το Νοσοκομείο του Νομού Δράμας, δυστυχώς  μετά από την κατάργησε της Β’ Παθολογικής Κλινικής και μόνο με την  υπάρχουσα μία Παθολογική Κλινική, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινή Πράξη και Λειτουργία του,Πράξη απέναντι στους πολίτες του Νομού Δράμας.   Δεν μπορεί μία Κλινική να αντιμετωπίσει και να ανταπεξέλθει σε όλο τον Όγκο των ασθενών με αντίκτυπο προς την κακή αντιμετώπιση, λόγο Επικινδύνων Λοιμώξεων από την πληθώρας των ασθενών . Δεν μπορεί  όλος ο όγκος των αρρώστων  με διάφορες παθήσεις και περιστατικά, να νοσηλεύονται σε μία Κλινική, γιατί αποβαίνουν μοιραία  με μεγαλύτερα κόστη προσωπικά των ασθενών της πολιτείας και η κατάληξη στο τέλος, είναι η ίδια  η ζωή τους.
Ζητούμε και απαιτούμε  να    ΕΠΑΝΑΓΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ  η Β’ Παθολογική Κλινική στο Γ. Νοσοκομείο του Νομού Δράμας ,Πλήρες Στελεχωμένο για την ποιοτική Νοσηλεία των πολιτών του Νομού της Δράμας  ένας Νομός με Γενναίο Ανθρώπινο Δυναμικό που έχει προαφαιρεί πολλά στη Χώρα! 
Το Αίτημα του Σωματείου μας κατατίθεται και περιμένουμε τις ανάλλαγες   ενέργειες και πράξεις  που θα κάνετε, ώστε να ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ η  Παθολογική Κλινική και η αγωνία  μας για τις Δυσάρεστες Επιπλοκές από το Σακχαρώδη Διαβήτη  να σταματήσει και να μην χάνουμε ασθενείς Διαβητικούς.   


                                                                     Με Εκτίμηση

Η  Πρόεδρος                                                                               Γεν. Γραμματέας

Πόλυ   Τορούνογλου                                                               Καλλιόπη  Ατματζίδου
               

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου