Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Δράσεις του Συλλόγου Διαβηητικώ Ν.Δράμας 3/2015-5/2015

Ο διαβήτης μου,
  Ο διαβήτης ένας ξεχωριστό πολύπλοκο και δύσκολο κεφάλαιο της ιατρικής και μόνο από την κατάλληλη εξειδίκευση που θα αποκτήσει ο γιατρός θα μπορεί σε συνεργασία με τον πάσχοντα διαβητικό ασθενή του, να φέρουν σε πέρας το ποθητό ζητούμενο, την καλη ρυθμηση.


Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 στην πλατεία ελευθερίας της Δράμας ο Συλλογος μας με την Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. και την Ε.Ε.Ε. και την βοήθεια των νοσηλευτών από το κέντρο αποκατάστασης "Αναβιωση" και τον Ερυθρό Σταύρο πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις Σακχάρου αίματος.Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ακολούθησε ημερίδα με θέμα "Τι ειναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης" ομιλιτές ο κ. Τσαντ.Μουσκεχ. (ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος) και ο Χρήστος Δαραμήλας Βιολόγος με μεταπτυχιακό στο σακχαρώδη Διαβήτη

Στις 21 Απριλιου θα ξεκινήσουν τα εκπαιδευτικά μαθήματα στον χόρο εκπαίδευσης του σύλλογου, Θεμιστοκλέους 2  (στις 4 μ.μ. Τυπου 1, στις 5:30 μ.μ. Τυπου 2)    τηλ. επικοινωνίας: 6932621821

Στις 20 Μαρτίου (Διεθνή ημέρα Γης)
Γη αγαπημένη που τρέφει όλα τα όντα που κατοικούν ζουν πάνω σε αυτήν!!

Ο Σύλλογος Διαβητικών εναρμονισμένος πάντα σε ότι συμβαίνει στην επικαιρότητα της εποχής , σε συνεργασία με την υπηρεσία της πρόνειας του Δήμου Δράμας και με άλλους φορείς του Δήμου, πραγματοποίησε δεδροφύτευση προς τιμή και ευγνωμοσύνη για την γη.
Συνθημα μας "Η Γη Μας Τρέφει και την Προστατεύουμε" 

Στις 7 Απριλίου Μ. Τρίτη και ώρα 10 π.μ ο Σύλλογος Διαβητικών σε συνεργασία με την πρόεδρο της Ενωσης Κυριών Δράμας, κ. Αλίκης  Τσιαμούρα στο Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας θα κάνει Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και μετρήσεις σακχάρου αίματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου