Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Δράσεις του Συλλόγου απο 11 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου

Εξορμήσεις του Συλλόγου από 11 Σεπτεμβρίου 2017 -14 Νοεμβρίου 2017.


Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας επί το έργον, από της 11 Σεπτεμβρίου 2017 με εξορμήσεις και δράσεις.

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν Δράμας στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 επισκέφτηκε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του Δήμου Δράμας  για ενημέρωση και μετρήσεις σακχάρου αίματος.

Μια ξεχωριστή Εξόρμηση έκανε ο Σύλλογος στο Κ.Α.Π.Η Ξηροποτάμου Δράμας,
την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και από ώρα 5 μ.μ στην κατάμεστη από τις γυναίκες αίθουσα.
Ακολούθησε από την πρόεδρο του Συλλόγου η ενημέρωση και κατόπιν άρχισε η συζήτηση με ερωτήσεις,  μια πολύ ευχάριστη μεγάλη παρέα. Μετά το πέρας της συζήτησης ακολούθησαν μετρήσεις σακχάρου αίματος.

Στις 14 Οκτωβρίου ο Σύλλογος έκανε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα "Νέες Τεχνολογίες"με την Εταιρεία Roche Diagnostics.

"14η Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη"
Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Δράμας στο φουαγέ της Π Ε Δράμας Διοικητήριο από της 9 π.μ έως της 13.30 μ.μ, πραγματοποίησε μεγάλη εκδήλωση, με ενημέρωση για τον διαβήτη συμπτώματα και επιπλοκές,διανομή έντυπου υλικού, το περιοδικό " γλυκιά ζωή" μετρήσεις σακχάρου αίματος και αρτηριακής πιέσεως. Μαζί μας σε όλες τις εκδηλώσεις εξορμήσεις ακολουθούν οι εθελόντριες νοσηλεύτριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήμα Δράμας.


Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εύχονται στα μέλη του Συλλόγου, σε όλους τους Διαβητικούς  και σε όλο τον κόσμο, Καλές Χαρούμενες Γιορτές Υγεία και Δημιουργικό  2018
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου