Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ



 
Το σπιτάκι του συλλόγου με το δέντρο στην Ονειρούπολη Δράμας   
Μια Φορά κι έναν καιρό, κάπου στη Βόρεια Ελλάδα, σε μια Πόλη με πολλά ΝΕΡΑ!!!! που την λένε Δράμα!, υπάρχει ένας Πανέμορφος  Κήπος με Πελώρια Πλατάνια με μικρά ποταμάκια και λίμνες με απείρου κάλους  ομορφιά,
ο Σαξοφωνίστας της ονειρούπολης
δεκατρία (13) Χρόνια, όπως και φέτος και για ανεξήγητο λόγω ο Αϊ Βασίλης στήνει το σπιτάκι του και όλη την Ονειρούπολη , για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες τυλίγοντας τους απαλά με μαγική Χρυσόσκονη, ώστε όλο το Χρόνο να έχουν Δύναμη, Αισιοδοξία, Δημιουργικότητα, ώστε να ανταπεξέρχονται σε όλα!
Από της 3 Δεκεμβρίου 2016 έως της 8 Ιανουαρίου 2017,ξεκινάει ένα μεγάλο Ταξίδι για όλους τους Επισκέπτες της Ονειρούπολης και όλες τις Δομές σπιτάκια που την απαρτίζουν, Επαγγελματίες από όλους τους χώρους, Φορείς Σύλλογοι ,Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες και ότι μπορεί να φανταστή κανείς.
Μέλη και Φίλοι του Συλλογου Διαβητικων Ν.Δραμας
Ο  Σύλλογος μας συμμετείχε σε όλο αυτό το μαγικό ξεφάντωνα καθημερινά, με δράσεις και Ενημέρωση διανομή έντυπου υλικού για τον διαβήτη το περιοδικό της Ομοσπονδίας μας και όπως πάντα και μετρήσεις σακχάρου αίματος.
Κοπη της βασιλοπιτας του Συλλογου Διαβητικων Ν.Δραμας
Η Πρόεδρος του συλλόγου, Π.Τορούνογλου στο σπιτι του Άγιου Βασίλη
Τριάντα μέρες γεμάτες  και πρωτότυπες όπως πάντα ο Σύλλογος μας, με  Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο από συνταγές, ζαχαρίνες, σοκολατάκια και ότι άλλο εργαλείο μας βοηθά στην καθημερινότητα μας. Κατά το έθιμο ο Σύλλογος μας την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο σπιτάκι του στην Ονειρούπολη μαζί με φίλους, τυχερός του φλουριού το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου μας, ο Λεωνίδας Ιορδανίδης..
Ευχόμαστε πάντα να μπορούμε να συμμετέχουμε στην  «ΜΑΓΙΚΗ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ»  της  Όμορφης   Δράμας μας, δίνουμε ραντεβού για την επόμενη Ονειρούπολη, ίσως η Χρυσόσκονη που έπεσε όλες αυτές τις μέρες στην Ονειρούπολη να μπορέσουμε ως ΈΘΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΈΛΘΟΥΜΕ από τα τόσα ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!!! ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου