Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016


 
Η Σημαντικότητα στην Ενημέρωση και Πρόληψη στο Σακχαρώδη Διαβήτη,, είναι ένα μεγάλο

Οι γιατροι Ζ.Μουσλεχ, Ν.Παπάνας και Σ.Παπαντωνίου μαζί με τον αντιδήμαρχο Γ.Παπαδόπουλο



Εργαλείο που βοηθά και Ενημερώνει όλους τους πάσχοντες από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, όλους τους πολίτες και κυρίως τους Φορείς, την σημαντικότατα της νόσου. Την Τρίτη 20 -12- 2016  και ώρα 6 μ.μ ο Σύλλογος πραγματοποίησε Ημερίδα στο χώρο Πολλαπλών Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας.
ΘΕΜΑ:     « Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ &ΠΡΟΛΗΨΗ στο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ»
Ο γιατρος Ζ.Μουσλέχ μαζί με την  Πρόεδρο του συλλόγου, Π.Τορούνογλου
Η Πρόεδρος του συλλόγου, Π.Τορούνογλου
Την Ημερίδα πλαισίωσαν οι γιατροί κ.κ.Συντονιστής Ζαδάλλα Μούσλεχ, Ενδοκρινολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.,Πανεπιστημιακός Υπότροφος Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής  ΑΧΕΠΑ, Πρόεδρος  Ελληνικής  Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, εισαγωγή   « Τι είναι Διαβήτης»
Νικόλαος Παπάνας Αν. Καθηγητής Παθολογίας –Σακχαρώδους  Διαβήτη, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου Παθολογικής  Κλινικής  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, πρόεδρος Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.
Ψυχολόγος Εκπαιδευτικός ΜΒΑ Γ. Τζίμου  
Τίτλος ομιλίας «Το Διαβητικό Πόδι»
Στέφανος Παπαντωνίου Παθολόγος –Διαβητολόγος Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείο Καβάλας.
Τίτλος ομιλίας «Τίτλος ομιλίας «Προ Διαβήτης Οδηγεί σε Διαβήτη?»
Ο γιατρος Ν.Παπάνας μαζί με την  Πρόεδρο του συλλόγου, Π.Τορούνογλου
Σουλτάνα Κύρογλου, Επισκέπτρια Υγείας, Διαβητολογικό Κέντρο Β’ Παθολογικής Κλινικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Τίτλος Ομιλίας « Λάθη και Παραλήψεις κατά τη μέτρηση του Σακχάρου και την Ένεση  Ινσουλίνης»
Γλυκερία Τζίμου  Ψυχολόγος Εκπαιδευτικός ΜΒΑ, Τίτλος Ομιλίας «Ψυχολογική Προσέγγιση στο Σακχαρώδη Διαβήτη πως Φτάνουμε στην Αποδοχή».
Οι γιατροί Ζ.Μουσλέχ και Ν.Παπάνας
Τα θέματα πολύ βατά, καθώς οι γιατροί πολύ αναλυτικοί , ώστε οι παρευρισκόμενοι, μετά το πέρας των ομιλιών να κάνουν ερωτήσεις προς τους γιατρούς και το αντίθετο. Η Ημερίδα έκλυσε με ευχές απο την πρόεδρο προς όλους για ένα Χρόνο Δημιουργικό, για τον καθένα ξεχωριστά, για τους Συλλόγους αλλά και για τους γιατρούς μας, που σε κάθε κάλεσμα μας ανταποκρεινωνται αμέσως προσφέροντας τον ελεύθερο προσωπικό χρόνο που διαθέτουν για τους ίδιους και τις Οικογένειες τους. RΒ  Lilli ,Abbott,Roche,Γιώτης, για την στήριξη τους ώστε να πραγματοποιηθεί η Ημερίδα, τους Χορηγούς Επικοινωνίας την Τηλεόραση  STAR Βρείου Ελλάδας και το περιοδικό Ψίθυροι.    
Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστίες και στις Φαρμακευτικές Εταιρείες  ΦΑΡΜΑΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου