Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Εξόρμηση του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Δράμας στον ΒΩΛΑΚΑΟ Σύλλογος Διαβητικών Ν.Δράμας στις 14 /5 /2016 επισκεύτικαι το Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Νεφοσκοπίου , τον Βώλακα.

Ο Βώλακας είναι χτισμένος σε υψόμετρο 830 μέτρων, απέχει 33 χιλ. από την Δράμα, πάνω στο δρόμο για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού. Το Γεωγραφικό τοπίο του Βώλακα έχει την ιδιαιτερότητα, να είναι μέσα στην κοιλάδα της Οροσειράς  του Ορβήλου και του όρους Φαλακρού,με 800 μόνιμους κατοίκους  όπως  μας δήλωσε ο πρόεδρος  κος Πασχάλης Μπόικος, οι οποίοι ασχολούνται στα λατομεία μαρμάρου . Στον Βώλακα υπάρχει τουριστική ανάπτυξη ,όπως και στην γύρο περιοχή.

Μας περίμεναν οι κάτοικοι ,όπως και σε κάθε τοπικό Διαμέρισμα που πηγαίνουμε εγκάρδια. Η ενημέρωση  μας στον Βώλακα διήρκησε πολύ ώρα με ερωτήσεις   των παρευρισκομένων , με λύπη μου αναφέρω ότι δεν γνώριζαν τίποτε για τον Διαβήτη πλην ελαχίστων ούτε καν ως άκουσμα σάκχαρο. Το παράδοξο θα ήταν κατά την μέτρηση  σακχάρου που ακολούθησε στο τέλος, να μην βρήσκαμε ψηλά  σάκχχαρα χωρίς να το γνωρίζουν. Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ –ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ του Συλλόγου μαςέχουν ως στόχο την ενημέρωση και βελτίωση  για την καλή ρύθμιση του σακχάρου και την Ενημέρωση όλων των πολιτών, για των Διαβήτη.» ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!!!»       

                                                                                             Φιλικά

                                                        Πόλυ Τορούνογλου  πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών 

                                                                                    ΝΝ.Δράμας                                                                                
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου