Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΒΑΔΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΟΥ


Πανελλήνια Ημέρα Κατά του Διαβήτη

  Ο  Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας στο πλαίσιο της Πανελλήνιας ημέρας κατά του Διαβήτη, στις 29/5/ 2016 από ώρα  9 π.μ εως 14 μ.μ πραγματοποίησε  στο «ΠΑΡΚΟ του ΔΙΑΒΗΤΗ» ένα ξεχωριστό invent , που είχε ως σκοπό την Ενημέρωση για τον Διαβήτη με Θέμα:
                                      «ΒΑΔΙΖΩ   ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΟΥ”  
Η προεδ. και μελη του Δ.Σ. με τους γιατρούς Τημοσίδης και Τσούτσα
Μετρησεις
  Το πρόγραμμα ξεκίνησε από της 9 το πρωί με μετρήσεις σακχάρου αίματος ,οι οποίες ακολούθησαν μέχρι την λήξη του προγράμματος. Καθ¨ ‘όλη  την διάρκεια   της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης ,είχαμε μαζί μας γιατρούς και έκαναν ενημέρωση στον παρευρισκόμενους  Διαβητικούς και όχι μόνο.
Τμήμα Σχολής χορού Β.Ακκασσιάδου
Πάρκο του Διαβήτη
  Ευχαριστούμε τους γιατρούς μας που για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του Συλλόγου μας ήταν κοντά μας  τους  κ.κ.  Μιχάλη Τιμοσίδη  Παθολόγο –Διαβητολόγο ,Γιώργο  Τσούτσα  Ειδικευόμενο,την εκδήλωση  πλαισίωναν   τα παιδιά της Σχολής Μπαλέτου  Βίκυ Ακκασιάδου με ρυθμούς χορευτικά και Zuba όπως και βηματισμό που κάναμε όλοι οι παρευρισκόμενοι .
  Η πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν  να πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση , τους γιατρούς ,την προϊσταμένη  και της Νοσηλεύτριες  του Ερυθρού Σταυρού τους  Νοσηλευτές του Συλλόγου.
Δυναμικά συνεχίζει ο Σύλλογος μας τις ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!!

φιλικά
Πόλυ Τορούνογλου
πρόεδρος  Συλλόγου  Διαβητικών Ν. Δραμας
                                                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου