Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Δράσεις του Συλλογου Διαβητικών Ν.Δράμας

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Δράμας στις 29 Μαΐου2018 επισκέφτηκε την Αργυρούπολη Δράμας Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Προσοτσάνης, με τον Καρδιολόγο κ. Θεόδωρο Μπουγά για ενημέρωση καρδιά και διαβήτης.Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησαν μετρήσεις σακχάρου αίματος με την νοσηλεύτρια του Ε,Ε Σταυρού Δράμας.




Ο Σύλλογος στις 27 Μαΐου 2018 στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαβήτη πραγματοποίησε μεγάλη διαδραστική εκδήλωση με τίτλο: < ΣΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ -ΑΘΛΗΣΗ -ΠΟΔΗΛΑΤΟ -ΔΙΑΤΡΟΦΗ >Συμμετείχαν οι Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών Δράμας.
Η κίνηση δόθηκε από το ΠΑΡΚΟ του ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΙΣ  9:30 με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης με κατάληξη στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου ήταν στημένες τέντες,μαζί μας ήταν τα Δ.Ι.Ε.Κ.Δράμας με τους μαθητές του με διάφορα εδέσματα που παρασκεύασαν.
Την δράση την στήριξαν οι Raycap,το Κέντρο Αποκατάστασης ΑΝΑΒΙΩΣΗ στους Σιταγρούς Δράμας, η Γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δράμας.
Σημαντικότερο γίνονταν εξετάσεις Πελματογράφημα βυθοσκόπηση έλεγχος από ποδοθεραπεύτρια Αρτηριακή Μέτρηση Συμβουλές απο΄Διατροφολόγο,συμβουλές από τον Ειδικευόμενο Ενδοκρινολόγο και Μετρήσεις Σακχάρου Αίματος.



Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας συνεχίζει τις προγραματισμένες  εξορμήσεις την Δευτέρα 11 Ιουνίου2018 θα επισκεφτεί τον ΜΕΓΑΛΌΚΑΜΠΟ Δράμας Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Προσοτσάνης, όπως και την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 τους ΣΙΤΑΓΡΟΥΣ Δράμας.






Ομιλιτές γιατροί η κ. Αναστασία Μιχαηλίδου Παθολόγος -Διαβητολόγος και ο Θόδωρος Μπουγάς Καρδιολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου