Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Σακχαρώδης Διαβήτης & Άθληση

 O Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας πάντα δυναμικά, για την Ενημέρωση και Εκπαίδευση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, στις 28 Μαίου 2017, από τις 9.30π.μ έως τις 13.30 μ.μ  διοργάνωσε Διαδραστική Εκδήλωση με ποικίλες Ενημερωτικές Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες με Θέμα: " Σακχαρώδης Διαβήτης & Άθληση".










 Με Αφετηρία από το "ΠΑΡΚΟ του ΔΙΑΒΗΤΗ" ξεκίνησε η εκδήλωση με την συμμετοχή των,  Πρωτοβουλία Πεζών Ποδηλατών Δράμας στην Πλατεία Ελευθερίας όπου ήταν στημένες Τέντες για να γίνοντε οι διάφορες εξετάσεις απο τους γιατρούς που τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση.
 Η εκδήλωση περιελάμβανε μετρήσεις σακχάρου αίματος, έλεγχο ποδιών, πελματογράφημα, μετρήσεις αρτιριακής πίεσης.
 Θέλωντας να τονίσουμε οτι η Άθληση ταυτίζεται με τον Σακχαρώδης Διαβήτης, στην εκδήλωση πηραν μέρος χορευτικές ομάδες, Λινας Παπούδας Τσακιρίδους και SV Fitness Τrainning, μας παρουσίασαν χορευτικά προγράμματα " Μοντέρνου χορού και ZUMPA ".
  Τα μελοι του Δ.Σ του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Δράμας ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους επιστήμοντες υγείας, τις εταιρίες που μας υποστήριξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου