Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Σύλλογος διαβητικών Δράμας

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Δράμας στο πλευρό των Αγροτών


Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Δράμας στο πλευρό των Αγροτών, αφού είναι άριστα συνδεδεμένος μαζί τους λόγο των Εκπαιδευτικών Εκστρατειών που κάνει όλο τον χρόνο στα Τοπικά Διαμερίσματα του Νομού Δράμας. 
Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου αγρότες με τα Γεωργικά τους  μηχανήματα, ήρθαν στο χώρο του Διοικητηρίου να εκφράσουν  την αγανάκτηση  και τις αγωνίες τους  για τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους, που σε λίγο καιρό θα μεταναστεύσουν και θα γίνουν αγρότες σε άλλες χώρες,στους Τοπικούς Παράγοντες.
Ο Σύλλογος πάντα σε ότι έχει να κάνει πρώτα από όλα την κοινωνική προσφορά και συγχρόνως την Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη,συνευρέθηκε με όλους τους παρόντες αγρότες στην Είσοδο του Διοικητηρίου μίλησε μαζί  τους αντάλλαξε σκέψεις και απόψεις για την οικονομική δυσκολία που βιώνουν  όλοι οι Έλληνες, και την Χώρα μας  στον κλοιό που βρίσκετε.
Ακολούθησε Ενημέρωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τον τρόπο διατροφής και καθημερινότητα μαζί του.
Η Ενημέρωση τους άρεσε και συμμετείχαν με ερωτήσεις, διότι υπήρχαν και άτομα που ήταν Διαβητικά.  
Η απάντηση τους όμως ήταν η εξής, δύσκολος ο τρόπος στο να καταφέρεις να τήρησες την διατροφή στην καθημερινότητα την δική μας λόγο της δουλειάς μας.
Μας είπαν όταν ανέβεις στο Τρακτέρ και αρχίσεις την δουλειά στο Χωράφι, δεν σταματάει εάν δεν τελειώσει (δηλαδή το βράδυ).
Στην συνέχεια ακολούθησαν και μετρήσεις σακχάρου αίματος, διανεμήθηκαν, ενημερωτικά φυλλάδια το περιοδικό ΓΛΥΚΙΆ ΖΩΗ.
Ο Σύλλογος μας πάντα μπροστά όπου και αν βρίσκετε, θα είναι παρών!!!!


Φιλικά 
Η πρόεδρος 
Πόλυ  Τορούνογλου         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου